Park Quatrebras is synoniem voor dorps wonen,

met ideale ligging

 

Super bereikbaar

Badhoevedorp is sinds de vernieuwing en uitbreiding van het snelwegennetwerk rondom Amsterdam super bereikbaar vanuit alle windrichtingen. Er zijn snelle busverbindingen met Amsterdam, Haarlemmermeer en Schiphol. Spaarnwoude, Amsterdamse Bos en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal: zegt u het maar. Badhoevedorp ligt ongelofelijk handig in het hart van de Metropoolregio Amsterdam...

Badhoevedorp in de regio

 

Amsterdam als goeie buur

Centrum

Wilt u naar hartje Amsterdam, dan kan dat makkelijk met de auto (10 minuten), op de fiets of met de bus (met overstap op tram/trein (fiets en OV: circa 30 minuten). Wel de lusten, niet de lasten van de stad!

Vondelpark

Even naar het Vondelpark en Amsterdam Oud-Zuid? Er zijn mooie, snelle fietsroutes van Badhoevedorp naar de stad, via het groene Sloten en Nieuw-Sloten (circa 15 minuten). 

 

Zuidas

Werken op de Zuidas, maar aan het einde van de dag liever een beetje op adem komen in het groen? Badhoevedorp is de perfecte uitvalsbasis, vooral als u ook nog veel (per vliegtuig) reist, privé of zakelijk...

Museumplein

Het Van Goghmuseum, het Rijks, het Stedelijk: twee keer gasgeven (bij wijze van spreken) en u bent er. U hoeft aan Amsterdamse cultuur niets te missen, maar 's avonds zit u wel weer heerlijk in eigen tuin.

Fijne omgeving

Landelijkheid alom

In en om Badhoevedorp is het groen, groen en nog eens groen. De oevers van het Nieuwemeer, het Amsterdamse Bos (en de route daar naartoe), de groene Haarlemmermeer en de Tuinen van West: wie koeien wil zien, fruit en boterbloemen wil plukken, zit goed in Badhoevedorp.

Amsterdamse (of Badhoefse) Bos

Het Amsterdamse Bos is vanuit Badhoevedorp makkelijker en sneller te bereiken dan vanuit veel plaatsen in Amsterdam zelf. Badhoefse Bos? Je zou het haast zeggen. Er liggen veel maneges in en aan de rand van het bos, roeien kan op de Bosbaan, de Geitenboerderij is elke dag een feest en in het Bostheater vinden in de zomer mooie voorstellingen plaats. 

Zandvoort, Haarlem en Bloemendaal

Op een mooie zomerdag voor de files uit aan het strand liggen in Zandvoort of Bloemendaal? Dan heeft u toch een mooie voorsprong ten opzichte van Amsterdam, vanuit Badhoevedorp! Via de A9 of de 'binnendoorweggetjes' bent u er zo. Winkelen in Haarlem is een feest voor wie van kleine winkeltjes, terrasjes, galerietjes houdt. 

De Molen van Sloten

Oud Sloten is een supermooi (vergeten) plaatsje op de weg van Amsterdam naar Badhoevedorp. Het leven rondom Café Kerkzicht (tegenover de kerk, inderdaad) lijkt er stil te staan. De Molen van Sloten is beroemd, je kunt er heerlijk op zondag kijken naar het botenverkeer in de Ringvaart en genieten van harinkje, kaasje, biertje.

 

Ons Amsterdamse bos is

 maar

10 minuten

 fietsen