nieuwbouw
 

Dorp in de luwte van

Amsterdam

 

 

Nu de snelweg A9 is omgelegd - met een royale bocht rondom Badhoevedorp - is er ruimte ontstaan voor nieuwbouwplannen, nieuwe sportaccommodaties en een vernieuwde dorpskern. Hieronder een overzicht van wat er de komende jaren staat te gebeuren.

Overzicht van projecten

1. Binnenkort in verkoop: Park Quatrebras, deelplan A
 
Water en plantsoenen, een groene brink, een flink park, rondlopende straten: in Park Quatrebras is het royaal wonen in het groen. Eind 2017 starten AM en Bohemen met de verkoop van ca. 200 woningen in deelplan A. Er is een divers woningaanbod beschikbaar met zowel hoek en tussenwoningen op kavels vanaf circa 140 m2 als luxe vrijstaande woningen op kavels tot circa 895 m2 en veel ruimte voor maatwerk. Ga direct naar deelplan A.
 
2. Centrum
 
Er wordt hard gewerkt aan de verbeterde dorpskern in Badhoevedorp tussen de Kamerlingh Onneslaan en de Pa Verkuijllaan. Bestaande winkels en voorzieningen worden opgeknapt en er zijn plannen om hier zowel appartementen als grondgebonden woningen te realiseren. 
 
3. Schuilhoeve
 
Schuilhoeve is de nieuwe woonwijk aan de Oostkant van Badhoevedorp. Een breed aanbod van woningen met een groen en ontspannen karakter. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de uitwerking van de plannen.
 
4. Lijndenhof
 
Nu al staat bedrijvenpark Lijnden-Oost bekend als één van de meest groene en moderne werkomgevingen in de Metropoolregio. Het is ideaal gelegen tussen Amsterdam en Schiphol met een optimale aansluiting op de snelwegen A9, A5 en A4. Het hoogwaardige bedrijvenpark Lijnden-Oost wordt uitgebreid met Lijndenhof, 11 hectare aan ruimte voor retail kantoren, Schiphol gerelateerde ondernemingen en mogelijkheden voor hotel- en congresfaciliteiten. Ondernemingen kunnen direct komen te liggen aan de omgelegde A9 en de op- en afrit. De kavels worden op maat voor de klant ontwikkeld. 
 

Park Quatrebras

 

Park Quatrebras wordt een ontspannen, groen woongebied - een fijne, parkachtige omgeving - vlakbij de dorpskern. Het idee is: wakker worden met fluitende vogels, genieten van de zon in eigen tuin, kinderen op de fiets naar school en wandelen in het park. Het stedenbouwkundig ontwerp voorziet in veel mooie details en accenten: een brede, groene laan als toegangsweg, een groene brink, rondlopende straten en grote tuinen. Met woonoppervlakten vanaf circa 135 tot wel 450 m2 kan elke wens hier werkelijkheid worden. De hoek- en tussenwoningen staan op kavels vanaf circa 140 m2. De vrijstaande woningen staan op riante kavels vanaf circa 530 m2 tot maar liefst circa 895 m2. Daarnaast is er veel ruimte voor maatwerk waarbij u samen met de architect uw droomwoning kunt vormgeven. Het woningaanbod in Park Quatrebras wordt in meerdere fasen verkocht. 

 

Park Quatrebras deelplan A